Crawer Lighting Technology

Crawer is een jong en dynamisch bedrijf die licht-technische oplossingen verzorgt. Door de ontwikkeling, productie, advisering en verkoop in eigen beheer te verzorgen blijft Crawer betrokken en flexibel.

Het team van Crawer heeft gezamenlijk lichtjaren ervaring in de toepassing, ontwikkeling en productie van verlichting. Naast verkoop van standaard producten via de website beschikt Crawer ook nog over een groot assortiment verlichting voor speciale toepassingen en leveren wij gratis professionele lichtberekeningen op aanvraag.

Crawer over ons

Snelle levering

Wij leveren onze Crawer led lampen altijd binnen 1-3 dagen na uw bestelling. Zo bent u snel verzekerd van de beste verlichting binnen no-time.

Uitstekende service

Service hebben wij hoog in het vaandel. Wij hebben veel kennis van onze ledverlichting en helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Topkwaliteit

De Led lampen van Crawer zijn van extra hoge kwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur, altijd 100% radio ontstoord en maarliefst 5 jaar garantie.

Crawer over ons 2

Onze missie

Licht is ongrijpbaar voor velen en er zijn veel spelers op de markt die verlichting aanbieden. Crawer wil zich hier onderscheiden door de juiste verlichting aan te bieden die past bij elke toepassing. De klant staat centraal in dit proces en wordt altijd eerlijk voorgelicht over de eventuele voor- en nadelen van een nieuwe opstelling met ledverlichting van Crawer.